Hızlı Erişim
Atatürk Köşesi
Etkinliklerimiz
Duyurular
Fotoğraf Galerisi
Videolar
Basında Biz
Dökümanlar
Ziyaretçi Defteri
İnsan Kaynakları
Rehberlik
e - Dergi
 
Haber Detayları
 
Önceki Haber + Tüm Haberler Sonraki Haber
 
7. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi'ndeyiz.
Özel eğitim alanında gelenekselleşme yolunda ilerleyen özel eğitim öğrenci kongresinin bu sene 7.'sini Sakarya Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü olarak düzenlemenin ve sizleri Sakarya'da ağırlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenleyeceğimiz kongremizde; tematik panellere, farklı  üniversitelerde görev yapmakta olan özel eğitim bölümü öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilecek çalıştaylara, öğrenciler tarafından yapılan araştırma ve projelere yer verilecektir. Ayrıca öğrenci çalışmaları arasından bilimsel açıdan yayımlanması uygun görülen tam metin bildirilerin Araştırma ve Deneyim Dergisi'nde (ADEDER) yayınlanması planlanmaktadır.

ÖZEK2017'nin teması "özel eğitimin yeni rotası" olarak belirlenmiştir. Bu tema altında;  özel eğitim  öğretmenlerinden beklentiler, özel eğitim öğretmenlerinin karşılaştığı sorun ve çözümler,  özel eğitim öğretmenlerinin yeterlilikleri ve özel eğitim öğretmenliğindeki dönüşümler ele alınacaktır.

Üniversitelerin özel eğitim ve özel eğitim alanına katkıda bulunan diğer bölümlerinden lisans ve lisansüstü öğrencilerinin katılımı ile güzel bir kongre sunmayı amaçlıyoruz. Kongremizin bilimsel paylaşımların yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelecek genç meslektaşlarımızın bir arada bulunmalarını sağlayarak mesleki dayanışmaya ortam sağlamasını umut ediyoruz.

Tüm katılımcıların kendilerine önemli kazanımlar elde edeceği bir kongre olması dileğiyle... 28-29 Nisan 2017 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi’nde görüşmek üzere...
 
 
 
 
Atatürk Köşesi
e - Dergi
 
 
Foto Galeri
Videolar
 
 
Ziyaretçi Defteri
Dökümanlar
 
 
 
 
 
 
 
Tüm Hakları Saklıdır © 2013